donderdag 30 november 2017

Nieuwe hartverwarmende en memorabele momenten in ‘RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen’

Nieuwe hartverwarmende en memorabele momenten in ‘RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen’
Net als vorig jaar zorgt RTL 4 in de feestelijkste en laatste maand van het jaar voor hartverwarmende momenten. Vanaf morgen, vrijdag 1 december, verrassen meerdere presentatoren zoals Angela Groothuizen, Johnny de Mol, Natasja Froger, Herman den Blijker, Robert ten Brink, Ruben Nicolai, Jamai, Humberto Tan, Chantal Janzen, Froukje de Both, Bridget Maasland, John Williams, e.v.a., 31 dagen lang, iedere dag om 19.55 uur, verschillende mensen in het land met een memorabel moment in ‘RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen’.
In december staat men vaak stil bij mensen in de buurt of directe omgeving. Hoe fijn is het dan ook om ook dit jaar voor die ene persoon een mooie of bijzondere wenst uit te laten komen? Iedereen die iemand uit haar of zijn buurt of omgeving kent die iets moois en bijzonders verdient, kan nog steeds via www.rtl.nl/feestdagen laten weten waarom deze persoon juist nú iets speciaals verdient.
Tijdens deze onvergetelijke maand is onder anderen te zien hoe Angela Groothuizen moeder Yvonne verrast. Het afgelopen jaar was voor Yvonne niet makkelijk. Haar vader overleed en ze werd ernstig ziek. Desondanks bleef ze voor haar drie zoontjes de sterke moeder die ze altijd al hadden gehad. Nu het weer beter gaat met Yvonne, willen haar drie zoontjes haar in de watten leggen. Ze hebben een bijzondere verrassing met het hele gezin geregeld… Iets met een een onbewoond eiland.
‘RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen’, vrijdag 1 december om 19:55 uur bij RTL 4.
Bron: RTL