woensdag 8 november 2017

Nicolette van Dam presenteert vanaf 29 november tweede seizoen Kitchen Impossible bij Net5

Nicolette van Dam presenteert vanaf 29 november tweede seizoen Kitchen Impossible bij Net5
Kitchen Impossible is terug! En wel met Nicolette van Dam als presentatrice van dit nieuwe, tweede seizoen. In dit programma stoomt meesterchef Robert Kranenborg acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking binnen korte tijd klaar voor een baan in de horeca. Hij brengt ze het vertrouwen, de vaardigheden en ervaring bij die ze nodig hebben om een werkplek te bemachtigen in deze zware branche. Wat de keukenbrigade nog niet weet, is dat de missie dit keer vele malen groter is: ze leren niet zomaar koken, maar ze gaan leren koken op sterrenniveau met als einddoel het sterrenrestaurant overnemen van Chef Ron Blaauw! Kitchen Impossible is vanaf woensdag 29 november om 20.30 uur te zien bij Net5.
In de eerste aflevering proberen de leerlingchefs indruk te maken op de leermeester door hun eigen beste gerechten te maken. Robert Kranenborg beoordeelt hun ‘signature dishes’ en leert ze, in een voor hen onbekende keuken, twee gerechten die ze moeten bereiden voor de burgemeesters van hun eigen woonplaats.
Nicolette staat de jongeren in het programma bij met raad en daad. Ze is sinds dag één fan van de kandidaten, Robert Kranenborg en Kitchen Impossible: “De kandidaten van het eerste seizoen hebben indruk op mij gemaakt! Destijds heb ik al gezegd dat ik dit programma graag zou willen presenteren.” Nicolette heeft van huis uit veel ervaring in het horecavak door de familiebedrijven Slagerij en Brasserie Van Dam in Amsterdam.
Kitchen Impossible wordt geproduceerd door Vincent TV Producties, in samenwerking met Stichting Philadelphia Zorg en MEE.
Kitchen Impossible: vanaf woensdag 29 november om 20.30 uur te zien bij Net5.
Bron: (foto) Net5