donderdag 30 november 2017

Kerst viert u bij Radio M Utrecht!

Kerst viert u bij Radio M Utrecht!
Vanaf woensdag 6 december is Radio M Utrecht FM 93.1 helemaal in kerstsferen met de beste kerstmuziek en gezellige gasten. De muziek, de onderwerpen en de prijzen in alle programma's krijgen een extra feestelijk tintje. Zo komen Stef Bos en Rob de Nijs langs in het lunchprogramma Aan Tafel! Ook tijdens de kerstdagen zijn er speciale programma's.
Aan Tafel!
Vanaf maandag 11 december is het extra gezellig in het lunchprogramma van Radio M Utrecht. Presentatrice Conny Kraaijeveld ontvangt diverse gasten zoals Stef Bos, Paul Groot, Cor bakker en Rob de Nijs. Elke dag komt er een kok een heerlijk gerecht bereiden in de studio en er is natuurlijk live muziek! Er zijn optredens van Oscar Harris, Petra Berger en Danny Froger . Ook kunnen de kijkers van RTV Utrecht meegenieten van de kerstuitzendingen want we zenden dit jaar kijkradio op televisie uit tussen 12.00 en 14.00 uur. Zo kan iedereen zien wat er in de studio gebeurt.
Kerstverzoekjes
Luister op Eerste en Tweede Kerstdag vanaf 10.00 uur naar de mooiste "kerstmuziek op verzoek" met Vivian Boelen. Vraag uw favoriete nummer aan via rtvutrecht.nl/verzoek en maak kans op een kerstpakket! En Bart van Leeuwen is terug tijdens de kerstdagen. Hij presenteert op Eerste en Tweede Kerstdag "Lekker winterweer Van Leeuwen" met het leukste spelletje van de radio…Raad waar die Staat!
De Gouden Week
Direct na de kerstdagen start op woensdag 27 december De Gouden Week. Tot en met maandag 1 januari kunnen luisteraars genieten van Gouwe Ouwe uit de jaren 60, 70 en 80. Ook zijn er mooie prijzen te winnen zoals tablets, dinercheques en welness weekendjes in het spel De Gouden Plaat.
Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
Bron: RTV Utrecht