vrijdag 27 oktober 2017

'Vermogens in Nederland' toont de wereld van ’s lands rijksten

'Vermogens in Nederland' toont de wereld van ’s lands rijksten
Een nieuwe documentaire-reeks van RTL Z geeft een inkijk in de levens van negen vermogende Nederlanders van verschillende generaties. Vanaf 30 oktober laat de driedelige documentaireserie 'Vermogens in Nederland' zien hoe deze miljonairs omgaan met rijkdom, succesvol ondernemen en investeringen. De drie delen zijn op maandag 30, dinsdag 31 en woensdag 1 november, om 22.30 uur te zien bij RTL Z.
RTL Z speelt met haar veelzijdige documentaire aanbod in op de behoeften van de nieuwsgierige kijker. Alles over politiek, reizen, succes, luchtvaart, luxury, eten en auto's komt voorbij. De driedelige serie 'Vermogens in Nederland' past perfect in het rijtje van documentaires wat RTL Z aanbiedt, maar heeft een onderscheidend karakter doordat het dit keer landgenoten zijn die gevolgd worden. Landgenoten die zich niet vaak uitlaten over rijkdom en succes, maar dit keer openhartig spreken.
Wat doet het met mensen om zo rijk te zijn? De documentaire volgt bekende en minder bekende vermogenden. Zoals Demy de Zeeuw, oud-voetballer en nu eigenaar van lifestylemerk BALR. Wat doet geld met hem en waarom investeert hij liever in vastgoed? Zakenvrouw van het Jaar Elske Doets vertelt over de bedrijfsovername van het familiebedrijf Jan Doets Reizen. Het blijkt een spannende miljoeneninvestering.
Alle hoofdpersonen van 'Vermogens in Nederland' zijn:
Marc van der Chijs (FirstCoin.com)
Guido de Wit (de Gooische Bierbrouwerij)
Hennie van der Most (Van der Most Beheer BV)
Demy de Zeeuw (BALR)
Marco Aarnink (Print.com)
Henk Keetell (gepensioneerd)
Julie en Marie Reinders (Reinders)
Elske Doets (Jan Doets America Tours, zakenvrouw van het jaar)
Bertram van Munster (The Amazing Race)
'Vermogens in Nederland' wordt mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO MeesPierson.
'Vermogens in Nederland', maandag 30 oktober, dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november om 22.30 uur bij RTL Z.
Bron: (foto) RTL Z