zaterdag 28 oktober 2017

OM-topman Gerrit van der Burg bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

OM-topman Gerrit van der Burg bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman WNL Op Zondag. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven en ondernemerschap. 
De nieuwe voorzitter van het College van procureurs-generaal Gerrit van der Burg is te gast bij Rick Nieman. De hoogste baas van het Openbaar Ministerie gaat onder andere de strijd aan tegen cybercrime.
Vastgoedondernemer Maya Meijer-Bergmans is de nieuwe mede-eigenaar van Paleis Soestdijk en heeft bijzondere plannen met het historische gebouw. In WNL Op Zondag vertelt de zakenvrouw over haar initiatief.
Presentator Jort Kelder komt vertellen over de plannen van het nieuwe kabinet. Zijn goed bekeken programma ‘De Stelling van Nederland’ zorgde de afgelopen week voor veel discussie.
Voormalig VVD campagnestrateeg Henri Kruithof kijkt vooruit op het debat over de regeringsverklaring. Op welke punten gaat de oppositie zich richten?
Presentator Henny Huisman maakte furore met de Playbackshow, de Soundmixshow en tal van andere programma’s. Komende week wordt het Henny Huisman-museum geopend.
WNL Op Zondag met Rick Nieman, zondagochtend 29 oktober om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL