dinsdag 3 oktober 2017

Fanatieke BN'ers fotograferen in nieuw seizoen 'Het Perfecte Plaatje'

Fanatieke BN'ers fotograferen in nieuw seizoen 'Het Perfecte Plaatje'
Dit najaar is het de beurt aan acht nieuwe BN’ers om de strijd met elkaar aan te gaan in het tweede seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’. Vanaf dinsdag 24 oktober trekken Gordon Heuckeroth, Estelle Cruijff, Roel van Velzen, Vivian Reijs, Tygo Gernandt, Isa Hoes, Monique Smit en Giel de Winter alles uit de kast voor de beste foto. Wie is het meest creatief en origineel in de opdrachten? Wie maakt technisch de beste foto’s en wie presteert iedere week het best? De BN’ers gaan tot het uiterste in een nieuw seizoen van het populaire fotografieprogramma bij RTL 4.
Onder toeziend oog van professionele fotografen William Rutten en Cynthia Boll en onder leiding van Tijl Beckand laten de kandidaten iedere aflevering hun kunsten achter de camera zien. Elke week komen twee specialisaties aan bod waar de BN’ers hun creativiteit op loslaten. Zo worden er fashionfoto’s gemaakt, staan er uitdagende sportieve shoots op het programma en moet de groep een zelfportret maken.
Ook komt er een documentaireshoot voorbij en spelen de BN’ers in hun foto’s met natuurelementen zoals vuur en rook. Iedere week wordt de vaste jury bijgestaan door een wisselend gastjurylid om de deelnemers tips & tricks te geven in het desbetreffende thema en hen mede te beoordelen. Zo is fotografe Micky Hoogendijk te gast bij een spannende naaktshoot, waarbij de groep volledig buiten haar comfortzone treedt.
Wie zich de opvolger van Humberto Tan (winnaar 2016) mag noemen, wordt bekend op dinsdag 12 december. Deze fotograaf wint een fotoreportage in ‘National Geographic’.
‘Het Perfecte Plaatje’ wordt geproduceerd door Talpa Producties en mede mogelijk gemaakt door Canon Nederland.
'Het Perfecte Plaatje', vanaf dinsdag 24 oktober om 20.30 uur bij RTL 4.
Bron: (foto) RTL